•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stigao je prvi trejler za nove "Osvetnike"

Fanovi Marvela kliču danas sa oduševljenjem, jer smo napokon dobili trejler za sledeći nastavak "Osvetnika", filmske priče o superherojima, a ovaj deo zvaće se Endgame (Kraj igre, eng.).

Dakle, trejler za najiščekivaniji film godine prikazuje nam mračne dane Ajron Mena (Robert Downey Jr.), Kapetana Amerike (Chris Evans) i Crne Udovice (Scarlett Johansson), koji smišljaju plan kako da pobede Tanosa.

U prethodnom delu, Avengers: Infinity War, podsećamo, glavni neprijatelj Tanos izbrisao je polovinu svih živih bića u svemiru, među njima i Spajder-Mena, Lokija, Gamoru, Vižna, Crnog Pantera, Doktora Strendža, sve Čuvare galaksije osim Roketa...

Trailer za Endgame počinje sa Ajron Menom koji pluta u svemiru i ima kiseonika za još jedan dan. Ona oštra strana Tonija Starka nestala je. Na Zemlji, pak, Kap i Crna Udovica nešto planiraju, ali se ne čini da deluju iz snažnog položaja...

"Izgubili smo prijatelje. Izgubili smo porodicu. Izgubili smo deo sebe. Ovo je borba naših života", kaže Kapetan Amerika.

"Ovo će raditi", uverava ga Crna udovica.

"Znam da hoće, jer ne znam šta ću učiniti ako ne bude", njegov je odgovor.

Reditelji Infinity Wara Entoni i Džo Ruso kao i scenaristi Kristofer Markus i Stefen Mekfili vraćaju se i ovaj put, a film u bioskope dolazi 3. maja 2019.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...