•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Proćaskaj sa kraljem Petrom

Od pre nekoliko dana, sve o filmsko-istorijskom spektaklu “Kralj Petar Prvi” možete da saznate od čet-bota kralja Petra, koji je spreman da proćaska sa vama.

Ukoliko odete na fejsbuk stranu filma “Kralj Petar Prvi” (m.me/kraljpetarprvi.rs) i pošaljete poruku kralju Petru, možete da saznate mnogo toga o srpskoj istoriji, kralju Petru, filmu “Kralj Petar Prvi” i mnogim drugim zanimljivostima.

Čet-bot kralja Petra je pionirski način komunikacije o jednom filmu u Srbiji i ovim je produkcija filma uveli svetski trend koji je već postao standard za mnoge svetske filmove i serije.

Profesionalci iz oblasti digitalnih komunikacija kažu da jedan deo budućnosti interneta sigurno leži u čet-botovima, a kod čet-bota kralja Petra je upravo zanimljiv spoj istorijskog filma i najsavremenijeg pristupa komunikacijama.

Takođe, ekipa filma “Kralj Petar Prvi” se ovim prilagodila komunikaciji sa mladima od kojih većina infromacije dobija samo sa telefona i čet platforma.

Iako film “Kralj Petar Prvi” podseća na slavnu prošlost naše zemlje i vojske, producenti su se potrudili da uključe najnoviji svetski trend, veštačku inteigenciju, da bi sa porukama svog velikog filma stigli do mlade publike koja istorijske lekcije ne želi da prima u klasičnoj formi.

Premijera filmsko-istorijskog spektakla “Kralj Petar Prvi” biće održana 5. decembra u Beogradu, u Kombank dvorani, Sava centru i Cineplexx Ušću, a nakon toga projekcije će se održati u svim većim gradovima u Srbiji.

Filmska ekipa, koju je činilo preko 100 glumaca i 7000 statista, snimala je više od šest meseci, sa ukupno 110 snimajućih dana, od 17. marta, na mnogim autentičnim lokacijama i objektima po čitavoj Srbiji, na Staroj planini, Knjaževcu, Valjevu, Krupnju, Soko gradu, Beogradu, Somboru, Pančevu, Kosmaju, Sremskim Karlovcima, i na Krfu.

Glumačku ekipu, pored jednog od naših najboljih glumaca, Lazara Ristovskog, koga ćemo gledati u glavnoj ulozi kralja Petra Prvog, čine i mladi Milan Kolak u liku dobrovoljca Marinka Spasojevića, glavnu žensku ulogu tumači Danica Ristovski u liku Makrene Spasojević, Aleksandar Vučković tumači lik mladog regenta Aleksandra, dečak Ivan Vujić igra Momčila Gavrića, najmlađeg oficira u Prvom svetskom ratu, popularni Radovan Raša Vujović seljaka Životu, mladi Marko Todorović igra princa Đorđa, a uloge u filmu još tumače i Branko Jerinić, Pavle Jerinić, Svetozar Cvetković, Goran Šušljik, Tihomir Arsić, Slobodan Ćustić, Tanasije Uzunović, Marko Baćović, Nebojša Kundačina i mnogi drugi.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...