•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Novi japanski trejler za film “John Carter”

Novi japanski trejler za Disnijev film “John Carter” je objavljen na internetu.

Film je režirao Andrew Stanton, a u bioskope dolazi 9. marta uz glumačku ekipu koju čine: Taylor Kitsch, Lynn Collins, Samantha Morton, Mark Strong, Ciaran Hinds, Dominic West, James Purefoy, Daryl Sabara, Polly Walker, Bryan Cranston, Thomas Hayden Church i Willem Dafoe.

Film “John Carter”, zasnovan je na klasičnom romanu Edgar-a Rice Burroughs-a i u njemu je priča o ratnom veteranu, nekadašnjem vojnom kapetanu John-u Carter-u (Kitsch), koji se neobjašnjivo transportuje na Mars gde je nevoljno umešan u konflikt epskih razmera između stanovnika planete, uključujući Tars-a Tarkas-a (Dafoe) i princezu Dejah Thoris (Collins). U svetu koji je na ivici kolapsa, Carter ponovo otkriva svoju ljudskost kada otkriva da je opstanak Barsooma i njegovih stanovnika upravo u njegovim rukama.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...