•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

„Južni vetar“ - prvi srpski film u četvrtoj dimenziji

Doživite trenutno najgledaniji film „Južni vetar“ u četvrtoj dimenziji ekskluzivno samo u bioskopima Cineplexx 4D Delta City u Beogradu i novootvorenom bioskopu Cineplexx Promenada u Novom Sadu. Prepustite se vožnji i adrenalinskoj groznici u modernoj, MX4D tehnologiji i dozvolite svim svojim čulima da uživaju tokom gledanja filma. Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa!

Južni vetar ne prestaje da oduševljava publiku širom Srbije i regiona. Razlog za to je od sada još veći, jer je film sa Milošem Bikovićem u naslovnoj ulozi, prvi srpski film dostupan u bioskopima Cineplexx 4D Delta City i Cineplexx Promenada u četiri dimenzije. Granica nema, vežite se, jer Maraš nikad nije vozio brže! Jurnjava automobilima uz pokretanje sedišta i kiša su glavni efekti, koji će u potpunosti dočarati sjajnu akciju filma, koja je u skladu sa savremenim uređajima u opremljenoj MX4D sali.

Film je inspirisan devedesetim godinama i autentičnim iskustvima ljudi koji su bili uključeni u takozvano beogradsko podzemlje, a nastao je kao želja da se spoji iskustvo i žanr koji svi volimo da gledamo.

Fantastičnu glumačku ekipu pored Miloša Bikovića, čine: Miodrag Radonjić, Dragan Bjelogrlić, Nebojša Glogovac, Miloš Timotijević, Jovana Stojiljković, Srđan Todorović, Bogdan Diklić, Aleksandar Berček, Hristo Shopov, Ivaylo Zahariev.

Ekipa filma ga je pogledala u MX4D sali i ne krije svoje oduševljenje, budite i vi jedan od njih i doživite sjajno 4D iskustvo!

Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...