•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Najnoviji film Blejk Lajvli na Ladies night događaju

Blejk Lajvli vraća se na veliko platno bioskopa Cineplexx u napetom trileru „Slatka mala tajna“ uz fenomenalnu Anu Kendrik. Pogledajte ovo ostvarenje učetvrtak, 13. septembra od 20 časova u okviru Ladies night događaja, jer uz sjajan film sve dame očekuju i pokloni. Ulaznice su u prodaji!

Film „Slatka mala tajna“ nam donosi priču o mami vlogerki, Stefani Vard i njenoj najboljoj prijateljici, glamuroznoj Emili Nelson koja samo jednog dana nestaje nakon što zamoli Stefani da pokupi njenog sina iz škole. Stefani istog trena pokušava da otkrije istinu vezanu za iznenadni nestanak svoje najbolje prijateljice Emili iz grada i udružujw se sa Emilinim mužem, kako bi ubrzo počela da se pita da li ona uopšte poznajte svoju najbolju prijateljicu.

Sve gledaoce ovog neobičnog trilera, na Ladies nightu očekuje koktel dobrodošlice, posluženje kompanije Zlatiborac, kao i slatko iznenađenje koje je pripremila Podravka u oblikuLino lade. Najsrećnije pripadnice lepšeg pola će biti nagrađene sjajnim poklonima kozmetičke kuće AURA i fantastičnim Afrodita proizvodima za negu tela. Pošto je damama najveća strast kupovina, modna kuća KATRIN obradovaće tri najsrećnije dame u Beogradu i Nišu poklon vaučerima za uživanje u kupovini u njihovim radnjama. Za savršen ten odabranih Nišlijki pobrinuće se SAN BALI kozmetički studio, u Kragujevcu Omnia Beauty studio, dok će pojedine Beograđanke frizerki saloni Češalj i makaze obradovati sa vaučerima za feniranje.

Karte za Ladies night su već u prodaji, posetite sajt www.cineplexx.rs za više informacija i kupite svoje karte na blagajni omiljenog bioskopa Cineplexx.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...