•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tom Hardi kao Venom na Comic night događaju u bioskopima Cineplexx

Jedan od najsloženijih Marvelovih likova, novinar Edi Brok postaje domaćin vanzemaljskog stvorenja zvanog Venom. Da li je Venom najneobičniji junak ili antijunak saznajte na Comic night događaju u svim bioskopima Cineplexx u četvrtak 4. oktobra od 20 časova! Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa.

Ljubitelji Marvelovog sveta stripa uživaće u ekranizaciji priče o simbiozi čoveka i vanzemaljca. Za sve posetioce, pripremili smo ekskluzivni poster filma, na poklon, a striparniceDarkwood i Južni Darkwood obezbedile su 25% popusta na sva njihova izdanja uz kupljenu kartu za film „Venom“. To nije sve, jer ćemo najsrećnije zaljubljenike devete umetnosti obradovati i fantastičnim izdanjima stripova u kojima se pojavljuje najveći Spajdermenov neprijatelj.

Edi Brok postaje domaćin vanzemaljskog stvorenja zvanog Venom, koji je opasan, strašan i nepredvidiv. Njegova mračna duhovnost odgovara samo njegovom predosećanju za nasilje. Sve te osobine oslikavaju se i u njegovoj spoljašnosti u velikim belim očima, ustima sa oštrim zubima i dugačkom zmijolikom jeziku. Venom je ponekad nalik demonu, ali kroz radnju filma on dobija smisao za humor, postaje vrlo duhovit, ponekad sarkastičan.

Glavnu ulogu u filmu, tumači jedan od najboljih glumaca današnjice, Tom Hardi, koji je sa lakoćom izneo najkomplikovanije scene, dok mu društvo pravi sjajna Mišel Vilijams.

Karte za Comic night i film „Venom“ su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx! Vidimo se!

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...