•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ladies Night u bioskopu Vilin Grad

ZVEZDA JE ROĐENA - LADIES NIGHT U BIOSKOPU VILIN GRAD

Drage dame, okupite prijateljice, ostavite probleme i brige iza sebe i dođite u bioskop Vilin Grad, da se uz film, vino i poklone oslobodite stresa!

U sredu, 3. oktobra, u bioskopu Vilin Grad, biće održan Ladies Night, uz projekciju neverovatne drame "Zvezda je rođena". Početak projekcije je u 20 časova, a ulaznice za ovaj događaj su u prodaji i mogu se kupiti na blagajni bioskopa!

Pored projekcije filma, za sve dame smo spremili i vino dobrodošlice, a za to će se pobrinuti Podrum "Stari Dani" - vina sa juga Srbije.

Podrum "Stari Dani" proizvodi godišnje oko 15000 buteljki vina sa svojih vinograda površine 27 hektara, a njihovo kvalitetno grožđe često je deo omiljenih vinskih brendova kod njihovih partnera.
Vina iz Podruma "Stari Dani" ovenčana su mnogobrojnim priznanjima i nagradama:

* Zlatna medalja - ROYAL WINE CHALLENGE 2009
* Zlatna medalja - BEOGRADSKI SAJAM 2010
* Omiljeno vino svih naših konzumenata

I pored toga, pripremili smo poklone za posetioce: vaučeri za Hedona Fitness Centar u Nišu, časopis Cosmopolitan i proizvode brenda Avon.

O filmu "Zvezda je rođena":

Četiri puta nominovan za nagradu Oskar, Bradley Cooper i višestruko nagrađivana, zvezda Lady Gaga, kojoj je ovo prva glavna filmska uloga, zajedno u ovom filmu. Radi se o pravom autorskom delu Bradleyja Coopera – on ga je, naime napisao, režirao pa u njemu glumi i peva. Film je napravljen prema klasičnoj priči iz 1937. godine o tragičnoj ljubavi između iskusnog muzičara na zalasku karijere i mladoj pevačici u usponu. Film obiluje fantastičnom originalnom muzikom koju je pisao sam Cooper, a sve su pesme u filmu snimane uživo.

Nakon pretpremijerne projekcije, film će biti na redovnom repertoaru bioskopa Vilin Grad!

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...