•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sukob Dwayne Johnsona i Tyrese Gibsona pred nove filmove iz ’F&F’ franšize

Dwayne Johnson se ne plaši da se pozabavi svojom osvetom sa Tyrese Gibson-om u vezi sa predstojećim Fast & Furious spinoff-om, a on je upravo to radio na Watch What Happens Live With Andy Cohen. Kavga se odvija od kraja 2017. godine, kada je Gibson javno kritikovao Johnson-a zbog toga što je bio sebičan da napravi spinoff njihove poznate filmske franšize sa Jason Statham-om. The Hobbs and Shaw spinoff će se sledeće godine pojaviti u bioskopima, a potom još uvek neimenovani Fast & Furious 9 u 2020. godini.

Johnson je glumio karakter Hobbs-a od 2011. godine u Fast Five, a Gibson je glumio Roman-a od drugog nastavka u seriji, 2 Fast 2 Furious (koji je izašao 2003. godine). Fast & Furious je jedna od najneverovatnijih franšiza Univerzuma, a Furious 7 je najviše zaradio u 2015. godini (1.52 milijarde dolara širom sveta). 2017. The Fate of the Furious nije bio toliko veliki kao njegov neposredni prethodnik, ali je ipak uzeo 1,27 milijardu dolara širom planete i postao drugi najuspešniji film 2017. godine u pogledu međunarodnih bioskopskih blagajni.
U emisiji Andi Cohena, gledalac je pitao Johnson-a da li je razgovarao sa Gibson-om od prošlogodišnje erupcije kavge. "Odgovor je ne", odgovorio je Johnson, dodajući da je ceo konflikt bio razočaranje jer smatra da je svađa jednostrana. Johnson shvata da je Gibson prolazio kroz neke stvari u svom ličnom životu u vreme kada je počela kavga, ali još uvek ne vidi budućnost u kojoj bi njih dvojica razgovarali. Johnson-ov odgovor pokazuje veliko razočarenje situacijom, posebno zato što je rekao da je nekad bio dobar prijatelj sa Gibson-om.

Dok se Johnson čini nevinim u sukobu, ne može se ignorisati činjenica da je imao istoriju sukoba sa drugim glumačkim članovima, posebno Vin Dieselom, koji navodno nije bio zadovoljan Johnson-ovim ponašanjem na setu The Fate Furious. I Johnson i Vin Diesel razmenili su pasivne agresivne postove na društvenim mrežama jedan o drugom, a Johnson je završio zahvaljujući svim njegovim ko-zvezdama u filmu, s izuzetkom Disel-a. U to vreme, mnogi su mislili da je čitav šega mogla biti samo zbog publiciteta.

Ova svađa je najnovija u ponekad neprijateljskoj zemlji Hollywood-a. Kavga između Bette Davis i Joan Crawford o What Ever Happened To Baby Jane je legendarna. Tokom devedesetih, Jim Carrey i Tommy Lee Jones su se posvađali u Batman Forever, kao i Julia Roberts i Steven Spielberg (najavljeno) u Hook-u. Kevin Smith je takođe bio iskren o svom lošem vremenu s Bruce Willis-om u filmu Cop Out 2010. godine. Postojalo je i mnogo drugih kavgi, a neke od njih su prilično šokantne. Međutim, u ovom trenutku, kavga između Johnson-a i Gibson-a može samo da pomogne budućim filmovima u Fast & Furious franšizi. Još uvek je istina da, ponekad, stvarno nema takve stvari kao što je loš publicitet.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu