•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

ODRŽANA JE REGIONALNA PREMIJERA FILMA "MAMA MIA! IDEMO PONOVO"

U subotu, 21. jula u Pulskoj Areni održana je regionalna premijera filma "MAMA MIA! IDEMO PONOVO" (MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN)!
U prelepom ambijentu Pulske Arene, pod otvorenim nebom i pred preko 6 000 gledalaca, održana je regionalna premijera romantičnog mjuzikla "MAMA MIA! IDEMO PONOVO"!
Premijeri su prisustvovali reditelj i scenarista, Ol Parker, kao i mladi glumci Džeremi Irvajn, Hju Skiner i Džoš Dilan.

Reditelj filma istakao je da je cela ekipa uživala u toku snimanja na ostrvu Vis, a glumci u ulogama mladih Sofinih očeva priznali su da su im ove uloge i rad na filmu jedno od najdragocenijih profesionalnih iskustava. Za vreme filma mogli su se čuti aplauzi, a publika je i pevala popularne numere grupe ABBA. Gledaoci su film i ekipu ispratila ovacijama i prelepom Pulskom Arenom vladala je nesvakidašnja atmosfera.


Veličanstvenosti premijere doprineo je i partner filma, kompanija PODRAVKA svojom Vegetom NATUR. Dobre vibracije se vraćaju na veliko platno, a Vegeta NATUR na meni! Vegeta NATUR plasirana je na naše stolove 2010. – iste godine kad je pesma švedske pop grupe ABBA „Mamma mia!“ ostvarila 6. mesto na britanskoj muzičkoj lestvici. Mjuzikl Mama Mia! deveta je najduže izvođena predstava na njujorškom Brodveju, a Vegeta NATURu svom bogatstvu prirodnih ukusa ima baš 9 vrsta povrća. Osim toga, Vegeta NATUR je kulinarsko remek-delo nastalo kao rezultat odlične saradnje povrća, začina i začinskog bilja iz prirode i vrhunske tehnologije, dok je Mama Mia! Idemo ponovo filmsko remek-delo i rezultat vrhunske produkcije, tehnologije i talenta.



Film "MAMA MIA! IDEMO PONOVO" nalazi se na redovnom reperoaru svih domaćih bioksopa i jedan je od stvari koje se ne smeju propustiti ovog leta!

Spremite se da pevamo i igramo, spremite se za smeh i ljubav koja iznova počinje. Deset godina posle filma Mama Mia! koji je zaradio više od 600 miliona dolara širom sveta, vraćamo se na čarobno grčko ostrvo Kalokeri i uz potpuno novu i originalnu muziku zasnovanu na pesmama popularne grupe ABBA. Uz glumačku ekipu iz prvog dela, koju je obogatila Lili Džejms (Pepeljuga, Vozač) u ulozi mlade Done, Endi Garsija i dobitnica Oskara, Šer, ova muzička komedija u naše bioskope stiže 19. jula 2018. godine. Ulogu Done i ovoga puta tumačiće jedna od najboljih glumica ikada, dobitnica Oskara, Meril Strip, zajedno sa Džuli Valters kao Rozi i Kristin Baranski u ulozi Tanje. Amanda Sejfrid i Dominik Kuper i u nastavku su Sofi i Skaj, dok se Pirs Brosnan, Stelan Skarsgard i oskarovac Kolin Firt vraćaju ulogama potencijalnih Sofinih očeva, Sema, Bila i Herija. Radnja filma nas vraća napred - nazad kroz vreme kako bismo videli na koji način su se gradili odnosi među likovima kakvi su danas.
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....