•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zvanično otvorena letnja sezona u Cineplexxu

Pune sale posetilaca ove srede krasile su bioskope širom Srbije!

Ljubitelji filmova ove srede su još jednom pokazali da je bioskop savršeno mesto za izlazak i epicentar kulturoloških zbivanja, bilo da je leto ili zima... Uz sniženu cenu karte i osećaj nezaboravnog filmskog užitka proslavljen je dan neodoljive ponude bioskopa uz atraktivne filmske naslove!

Emocije, koje su se mešale sa grajom i komentarisanje svake scene filma u prijatnom ambijentu bioskopa Cineplexx, obeležile su ovaj dan na radost svih posetilaca, koji su uživali u sniženoj ceni karte od 300 dinara u Beogradu i 200 dinara u Kragujevcu i Nišu. Time je zvanično otvorena letnja sezona zabave u svim bioskopima Cineplexx u Srbiji. Jedanaest bioskopa u šest zemalja širom regiona bili su deo sjajne akcije, sale su se tokom celog dana punile zadovoljnim posetiocima, a osmesi blistali na licima naših gostiju.

Uživanje je ove Super srede bilo zagarantovano, jer se Cineplexx pobrinuo da svim svojim gostima omogući uživanje u jedinstvenom iskustvu koje kvalitet projekcije i udobnost sala bioskopa donose, po super ceni karte i uz najatraktivnije filmske letnje naslove. Najveće interesovanje su probudili filmovi poput „Oušnovih 8“, „Svet iz doba jure – uništeno kraljevstvo“, „Ti juriš“, „Neviđeni 2“, „Dedpul 2“ i „Voleti Eskobara“ za koje se tražila karta više, dok za njima nisu izostajali ni „Moj lažni muž“, „Ukradena princeza“, „Čarobni princ“, „Nasleđeno zlo“ , „Raspeće“ i mnogi drugi filmovi, namenjeni za svačiji ukus.

Konstantnim ulaganjem u podizanje zadovoljstva svojih gostiju, kompanija Cineplexx je postala jedna od vodećih regionalnih destinacija za uživanje u pravom filmskom doživljaju, nezaobilazno mesto zabave i porodičnog opuštanja.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu