•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Simon Pegg veoma uzbuđen izborom režisera sa Star Trek 4

Simon Pegg je "veoma uzbuđen" zbog toga što je S.J. Clarkson-a pristala da režira Star Trek 4. Sudbina četvrtog filma u novoj seriji Star Trek-a je bila u vazduhu otkako je Star Trek Beyond razočarao na blagajnama bioskopa pre dve godine. Srećom, stvari su počele da se kreću na bolje za budući film. Paramount je potvrdio u CinemaCon prošlog meseca da je Star Trek 4 jedan od dva animirana filma Star Trek-a, drugi je Quentin Tarantinov film Star Trek - a dan nakon toga mediji su objavili da S.J. Clarkson potpisuje da režira Star Trek 4.

Clarkson ima dug i impresivan rezime režiranja za televiziju. Ona je predvodila prve dve epizode ​​Marvelove Jessice Jones i The Defenders, kao i više epizoda Life on Mars, Dexter i Banshee. Clarkson je takođe radila sa mladim Spock glumcem Kelvin Timeline-a, Zachary Quinto, na TV seriji Heroes 2000-ih godina, kako je Pegg referirao u nedavnom intervjuu.

Tokom intervjua sa JoBloom za promociju svog novog filma Terminal, Pegg je razgovarao o filmovima Star Trek-a i ponovio da se raduje ponovnom okupljanju ekipe. Takođe je uzeo trenutak da se dotakne režiserke i dodao da je srećan što žena konačno režira film Star Trek:

Ima tako mnogo da se uradi sa likovima. Veoma sam uzbuđen zbog angažovaja S.J. Clarkson. J.J. Abrams nam je poslao e-mail o tome pre nego što je najavljen. Svi su bili uzbuđeni. Mislim da je Zachari Quinto zapravo već i radio s njom. Video sam stvari koje je uradila, i mislim da je to sjajan izbor, i bilo je već vreme.

Star Trek je oduvek razmišljao o aktuelnim temama i izboru glumaca, pa je dobro videti franšizu koja preuzima korake napred i iza kamere. Clarkson nije jedina žena koja je nedavno potpisala veliki budžetski film; Ava DuVernay se potpisala na čelo DC New Gods-a ranije ove godine, kao i Cathi Yan za DC Birds of Prey i Michelle MacLaren za Cowboy Ninja Viking Chrisa Pratta. Očigledno je da su ženskih blockbuster režiseri i dalje izuzetno retki, ali lepo je videti studije koje preduzimaju korake da to promene na duge staze.

Takođe je dobro videti Star Trek 4 kako ponovo napreduje, nakon što je veliki deo 2017. godine proveo u razvoju. Star Trek Beyond je možda finansijski razočarao (procenjena zarada je 343 miliona dolara širom sveta, budžet je bio 185 miliona dolara), i bio je bolje prihvaćen od sledbenika Star Trek-a nego njegov relativno nepopularni prethodnik Star Trek Into Darkness. Interesovanje postoji za još jednu avanturu sa filmskom ekipom za rimejk filma Star Trek (na žalost, bez pokojnog Antona Yelchina), a po izgledu stvari Star Trek 4 je sada na pravom putu da se pojavi u naredne dve godine.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu