•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kenny Loggins želi da radi naslovnu numeru za Top Gun 2

Pevač i kompozitor Kenny Loggins kaže da planira ponovo snimanje remix ikonske pesme "Danger Zone" za Top Gun: Maverick. Originalna numera za Top Gun-a pojavila se na vrhu top lista kada je objavljena 1986. godine, tako da nije iznenađujuće što Loggins planira da se vrati za nastavak filma, koji je sada u produkciji. Na kraju krajeva, Top Gun 2 ne bi bio pun nastavak bez iste himne koja je inspirisala publiku, čineći njenu uključenost od suštinskog značaja.

Film je spreman da vrati taj isti osećaj nostalgije Top Gun-a dodajući nove teme. Iako je bilo nekih malih problemčića oko glavnih glumaca i pojavljivanja filma na velikom ekranu, spremni su svi da ponovo osveže osećaje prvog filma ali da prilagodi i za modernu publiku. Režiser Joseph Kosinski je nagovestio da će "ažurirati" izgled i osećaj mornarice u filmu. U međuvremenu, Cruise je obećao da će film balansirati ikonski izgled i osećaj prethodnog filma s novim vratolomijama.

Prema TMZ-u, jedna od stvari koja bi mogla da napravi skok u novi film biće Kenny Loggins-ova poznata pesma "Danger Zone". TMZ se susreo sa Loggins-om koji je rekao da će pesmu unaprediti tako što će je eventualno napraviti duetom ili da je svira bend. Loggins je nagovestio da je razmatrao opcije nakon sastanka sa Tom Cruiseom na Jimmy Kimmel Live, koji je bio 2016. godine. Održavajući nostalgičnu i novu materijalnu ravnotežu, pevač je rekao da će se složiti sa bilo kojim od svojih izbora "uzimajući glavnu ulogu" u pesmi. Loggins je takođe pokrenuo ideju o ulozi u filmu, možda u šali, uprkos tome što bi to bio pravi poklon pevaču.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...