•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Val Kilmer se vraća kao Iceman u filmu Top Gun: Maverick

Paramount je konačno prešao na dugogodišnji razvoj u nastavku Toni Scott-ovog 1986 hita Top Gun. Nastavak koji ne iznenađujuće vraća Tom Cruise-a i njegov lik, Maverick-a, a imaće još veći fokus tokom nastavka. Kada se fanovi originala susretnu s hrabrim pilotom još jednom, to će biti u vrlo različitoj ulozi jer je sada postao mentor novih usijanih glava.

Od kad je najavljen nastavak, niko nije bio spreman da se vrati u svoju ulogu u Top Gun-u kao Val Kilmer. Igrao je Icemana u prvom filmu i bio je često suparnik Maverick-u, dok njih dvojica nisu bili prisiljeni da rade zajedno da bi imali uspešnu misiju. Kilmer nije bio stidljiv oko želje da se vrati i izgleda da će mu se želja ispuniti.

The Wrap je objavio vest da će se Val Kilmer pojaviti u Top Gun-u: Maverick. Kakvu će ulogu Tom "Iceman" Kazansky igrati u nastavku još nije jasna. Ali izgleda da je već počeo da radi na nastavku, kao što je The Wrap izvestio da je primećen blizu filmskog seta u San Dijegu.

Jedan od najuspešnijih elemenata Top Gun-a bio je biska drugarska veza između Maverick-a i Goose-a, aspekt koji će očigledno nedostajati u nastavku. Međutim, kako se Kilmer vraća, biće interesantno videti da li su Iceman i Maverick ostali suparnici svih ovih godina kasnije ili je poraslo njihovo srodstvo, čineći ovo prijateljstvo novim središnjim delom. Bez obzira kakva je njihova dinamika sada, možda će biti u istom timu ovog puta za još jednu scenu u odbojci na pesku.

Dodavanje Kilmer-a konačno daje Cruise-u ko-zvezdu, jer je on prethodno bio potvrđen kao glumac za nastavak. Nervni slom karaktera koje su prethodno dirnuli Gos-ovog sina, novo ljubavno interesovanje za Maverick- i još mnogo toga. Očito je da ima još puno drugih uloga koje trebaju da se popune, pa se nadamo da neće proći još mnogo pre nego što ti detalji ne isplivaju na površinu. Na kraju krajeva, režiser Joseph Kosinski i ekipa već rade na filmu, tako da moraju da imaju više od dva glumca da to učine, zar ne? Bez obzira na to zašto još vesti o ulogama nije objavljeno, Kilmer-ov povratak je onaj koji će sigurno uzbuđivati fanove dok ne saznaju ko će još učestvovati u nastavku.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...