•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sinoć je održana premijera filma 'Svet iz doba jure - Uništeno kraljevstvo'! Od danas u svim bioskopima!

SINOĆ SU U ODABRANIM BIOSKOPIMA ODRŽANE PREMIJERNE PROJEKCIJE FILMA "SVET IZ DOBA JURE - UNIŠTENO KRALJEVSTVO" (JURASSIC WORLD - FALLEN KINGDOM)!
OD DANAS, OVAJ SPEKTAKL, U KOME SU GLAVNE ULOGE DODELJENE MOĆNIM DINOSAURUSIMA,
MOŽETE GLEDATI U SVIM BIOSKOPIMA!

Sinoć su u odabranim bioskopima svi fanovi avanturističkih filmova i zaljubljenici u dinosauruse i 3D filmove uživali u premijernim projekcijama filma "SVET IZ DOBA JURE - UNIŠTENO KRALJEVSTVO". Reakcije publike su bile fenomenalne, a posebno su bili zadovoljni najmlađi posetioci, čije se oduševljenje videlo na njihovim licima! Zahvaljujući Okulus Go uređajima svi posetioci imali su priliku da na kratko realno dožive uzavrelu atmosferu koja vlada na ostrvu Isla Nublar.

"SVET IZ DOBA JURE - UNIŠTENO KRALJEVSTVO" jedan je od filmova o kojima se mnogo pričalo i čiji se bioskopski start nestrpljivo isčekivao. Ovaj film je idealna preporuka i pravi izbor za dobar provod čak iako planirate da ovog leta pratite Svetsko prvenstvo u fudbalu.
"SVET IZ DOBA JURE - UNIŠTENO KRALJEVSTVO" od danas je na redovnom repertoaru bioskopima: Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Tuckwood Cineplex, Roda Cineplex, Kombank Dvorana, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Fontana, Arena Cineplex (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), Cineplexx Niš, Cineplexx Kragujevac Plaza, CineStar (Zrenjanin), CineStar (Pančevo), Vilin Grad (Niš), Kvart (Kragujevac), Eurocinema (Subotica), A. Lifka (Subotica), Ekran (Sombor), Art (Užice), Dom kulture Pirot, Leskovački kulturni centar, Kulturni centar Jagodina, LM (Šabac), Kulturni centar Gornji Milanovac, Centar za kulturu Valjevo, Kulturni centar Vrbas, Centar za kulturu Smederevo, Cineplexx Priština, Kino ABC (Priština), DokuFest (Prizren), Cineplexx MNE Delta City (Podgorica), Cadmus Cineplex (Budva), Cinema 213 (Nikšić), Centar za kulturu Tivat i preko mobilnih oprema Mobil 3D Cinema i Cinemašina u gradovima koji nemaju bioskope.
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...