•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tom Cruise riskirao život na snimanju

Američki glumac Tom Kruz (Tom Cruise) izveo je smrtonosnu vratolomiju za koju niko do sada u Holivudu nije skupio hrabrosti.

"Paramount Pictures" je objavio dvoipominutni video sa snimanja najnovijeg nastavka kultnog akcionog megahita "Nemoguća misija", koja prikazuje Kruza prilikom HALO skoka (high altitude, low open). HALO skok je, inače, vojna tehnika skakanja iz aviona, a izvodi se s ekstremnih visina uz pomoć maske sa kiseonikom. Ovog puta Kruz je, za potrebe šestog nastavka filmskog serijala, pod nazivom "Fallout", samostalno odlučio da izvede opasan poduhvat – i to sa 12,5 hiljada metara visine.

Snimak prikazuje intenzivne pripreme i samo snimanje skoka koji je izveden na nebu iznad Ujedinjenih Arapskih Emirata. Kako bi se pripremio za skok, "Paramount Pictures" je izgradio veliki vazdušni tunel, gde je Kruz mogao da vežba. Veruje se da je glumac, koji često samostalno izvodi vratolomije u filmovima, prvi holivudski glumac koji je izveo HALO skok.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...