•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Uskoro premijera filma 'Ocean's 8'

Kompanija Warner Bros objavila je glavni trailer za dugoočekivani nastavak Oceanove triologije pod nazivom "Ocean's 8". Akcija u kojoj sjajna ženska ekipa izvodi pljačku na njujorškoj Met Gali za par dana stiže na bioskopska platna.

"Ocean's 8" je režirao i scenirao Gary Ross, a u pisanju scenarija pomogla mu je i Olivija Milch. Glave zvezde filma su Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Awkwafina, Rihanna, Helena Bonham Carter i Sarah Paulson.

Radnja Rossove akcije počinje kada Debbie Ocean, sestra lika Dannyja Oceana kojeg je u prvim delovima franšize glumio George Clooney, izađe iz zatvora i počne da okuplja svoju žensku bandu. U ulozi Debbie naći će se Sandra Bullock. Zajedno sa svojom bandom ona će izvesti neverovatnu pljačku na Met Gali, najvećem modnom događaju u New Yorku.

Pored sjajnih glumica, Ross je u film uspeo da dovede i poznatu manekenku Adrianu Limu, pevača Zayna Malika, sestre Kardashian i voditelja Jamesa Cordena koji će se pojaviti u nekoliko scena.

Premijera "Ocean's 8" je 8. juna u Americi, a nekoliko dana posle stiže i na bioskopska platna u ostale delove sveta.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...