•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Slavne Oskarovke na Ladies night događaju

Drage dame, sjajan provod koji dugo priželjkujete očekuje vas u bioskopima Cineplexx u četvrtak 31. maja od 20 časova, i to na Ladies night događajuspecijalno namenjenom vama! Pokloni, mnogo zabave i urnebesna komedija sa slavnim Oskarovkama u glavnim ulogama u filmu „Klub zadovoljnih žena” garantuju odličnu zabavu! Karte za Ladies night događaj uveliko su u prodaji na blagajni bioskopa!

Sve gošće uživaće u dobro poznatim ukusima ZLATIBORAC delikatesa, najsrećnije dame obradovaćemo fantastičnim poklonima koje je pripremila kozmetička kuća AURA, dok vas u Beogradu očekuju poklon vaučeri za feniranje, manikir i pedikir frizerskog salona Češalj i makaze. To nije sve, jer ćemo i pet gošći iznenaditi i divnom knjigom.

Priliku da uživaju u programu Ladies Night-a imaće najkreativnije slušateljke Naxi radija koje će u emisiji „Dan sa Danijelom Milošević" najupečatljivije odgovoriti na pitanje „Koja knjiga je tvoj život okrenula na bolje i kako?". Ukoliko želite da osvojite karte za Ladies Night i projekciju filma "Klub zadovoljnih žena" u bioskopu Cineplexx Delta City, budite uz Naxi radio svakog dana od 28. do 31. maja. Karte delimo i preko naše društvene mreže, pa se aktivaciji možete pridružiti na sledećem linku: http://bit.ly/nagradnaaktivacija.

Slavne Oskarovke Džejn Fonda, Dajana Kiton, Meri Strenburgen i nominovana za ovu prestižnu nagradu Kendis Bergen, će nam u novoj urnebesno zabavnoj komediji pokazati kako život u trećoj životnoj dobi može biti itekako interesantan. Šta se dešava kada u sredovečni književni klub žena, kroz slavni erotski roman „Pedeset nijansi: Siva“, uđe neodoljivi Kristijan Grej? Naizgled uobičajeno druženje u njihove živote donosi drastične promene kada jedna od članica odluči da predstaviti lik i delo markantnog, samouverenog i ženama neodoljivog lika iz ljubavne priče koja je očarala milione čitateljki širom sveta. Trilogija „Pedeset nijansi“ inače nije vrsta literature koju ove uspešne i inteligentne dame imaju običaj da čitaju, međutim…

Ovaj događaj obezbediće vam onaj izlazak koji ste dugo odlagale, a sa nestrpljenjem iščekujete! Karte za Ladies night i film „Klub zadovoljnih žena” uveliko su u prodaji!

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu