•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Keanu Reeves i Winona Ryder u romantičnoj komediji

Keanu Reeves i Winona Ryder nekoliko puta su do sada bili zajedno u filmovima, prvi puta čak davne 1992. u filmu Drakula. Ali, ovo je prvi puta da zajedno glume u romantičnoj komediji.

Prvi trailer za budući film Destination Wedding predstavlja naše glavne likove kao očajne i vrlo negativne goste na venčanju koji mrze baš sve oko toga: od ukrcavanja na avion, razmeštaja sedenja na prijemu, velikih lopti na naduvavanje s kojima se možeš sudarati... Uskoro shvate da možda jedina stvar koji ne mrze jeste jedno drugog.

"Kao njihov fan, zaista ih volim oboje. I njih i njihov rad, tako da je dobar osećaj videti ih ponovno zajedno.", rekao je reditelj Victor Levin. "Kao filmaš imam tu prednost njihovog dobrog međusobnog poznavanja jer imaju izvanrednu prirodnu hemiju među sobom, što je izuzetno bitno za ljubavnu priču."

Kako se Reeves i Ryder snalaze u romantičnoj komediji saznatćemo tokom jeseni ove godine kada film krene s prikazivanjem.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....