•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Premijera filma 'Solo – Star Wars priča' 3D u bioskopu Cineplexx Niš

Premijera nove Star Wars priče, zakazana je za sredu 23. maj od 19 časova u bioskopu Cineplexx Niš u STOP SHOP ritejl parku. Na epsko putovanje, koje ne smete propustiti vodi vas Han Solo, koga tumači mladi glumac Alden Ehrenrajh, pokazavši se kao dostojan naslednik Harisona Forda, koji je pre njega tumačio ovu ulogu. Karte za premijeru uveliko su u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx Niš.

Ako vas je oduvek zanimalo kako je Han Solo postao najveći odmetnik i najbolji pilot svih galaksija, premijera nove Star Wars priče daće vam odgovore na ova pitanja.

„Solo - Star Wars priča” 3D ukrcaće nas na Hiljadugodišnjeg sokola i povesti na put kroz kosmos, zajedno sa najomiljenijim otpadnikom svih galaksija. Kroz seriju smelih i opasnih situacija koje se dešavaju u mračnom kriminalnom podzemlju, Han Solo će upoznati svog budućeg kopilota i prijatelja Čubaku. Tako će se ucrtati put na kome će Han Solo postati jedan od najvoljenijih likova Star Wars sage.

Pored Aldena Ehrenrajha, u glavnim ulogama našli su se Vudi Harleson, Emilija Klark, Pol Betani i Tandi Njuton, dok režiju potpisuje Ron Hauard.

Čekamo vas u bioskopu Cineplexx Niš! Neka sila bude sa vama!

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...