•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kevin Hart pohađa noćnu školu u komediji 'Night School'

Humoristični Kevin Hart naći će se u glavnoj ulozi, zajedno s Tiffany Haddish, u komediji "Night School" koja na bioskopska platna stiže u septembru ove godine.

Novo filmsko ostvarenje reditelja Malcoma D. Leea donosi priču o grupi problematičara koji su prisiljeni da pohađaj noćnu školu u nadi da će položiti GED ispit (General Equivalency Development), kako bi završili srednju školu.

Studio Universal objavio je trailer za ovu komediju koja će, sudeći prema prvim kadrovima, doneti mnogo akcije i smeha.

Kevin Hart je napisao scenario za "Night School" zajedno s Johnom Hamburgom. Pored njega i Haddish, u novoj komediji pojaviće se i Jacob Batalon, Mary Lynn Rajskub, Anne Winters, Keith David i mnogi drugi.

"Night School" na američka bioskopska platna stiže 28. septembra, a nekoliko dana posle i u Evropu i ostale delove sveta.

Website:novosti.rs
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila