•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Johnnyja Deppa tuže bivši telohranitelji

Eugene Arreola i Miguel Sanchez, bivši telohranitelji Johnnyja Deppa koji su godinama radili za njega, tuže holivudskog glumca zbog dugova i nemogućih uslova rada.

Arreola i Sanchez tvrde da se Depp promenio u aprilu 2016. godine kada im je prestao plaćati prekovremene radne sate kojih je, ističu, bilo mnogo.

Za Deppa su radili i ranije kao radnici kompanije Premier Group International, a od 2016. postali su njegovi lični telohranitelji. Ali, ta pozicija podrazumijevala je i mnoge druge poslove pa su Arreola i Sanchez bili vozači i dadilje za Deppovu porodicu i prijatelje.

"Bili smo prisiljeni da radimo kao vozači i svakodnevno smo morali da vozimo automobile koji su bili puni ilegalnih supstanci", navedeno je u tužbi.

Dalje navode da im Depp nije dopuštao da uzmu pauzu za odmor i ručak, a između ostalog su se prisetili trenutka u kojem su Deppu u jednom noćnom klubu brisali drogu sa lica kako to ne bi videli drugi ljudi u klubu.

Podsećamo, Deppa je 2016. godine zbog nasilnog ponašanja ostavila supruga Amber Heard. Slavni glumac još uvek se nije oglasio.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....