•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Terminator T-800 se vraća i u novom nastavku franšize

Terminator Tim Millera izabrao je glumca Brett Azar-a u neobjavljenoj ulozi. Terminator označava prvi povratak kreatora Džejmsa Camerona u serijal od Terminator 2: Judgment Day. Cameron je odbio šansu da se vrati za prethodne nastavke jer je osetio da je priča efektivno završena sa drugim filmom, a želeo je da radi na novim projektima. Međutim, kada su se prava franšize vratila nakon 30 godina, odlučio je da novi film komentariše ogroman napredak u tehnologiji i veštačkoj inteligenciji u godinama pošto bi mogao da napravi zrelo ažuriranje.

Cameron je angažovao Tim Millera (Deadpool) da režira novi film, koji će se jednostavno zvati Terminator. Detalji konkretnog plana tek treba da se pojave, mada je poznato da će i Arnold Schwarzenegger i Linda Hamilton repriziratii svoje ikonske uloge iz originalnih filmova, zajedno sa novim članovima koji uključuju Mackenzie Davis i Gabriel Luna. Cameron će producirati film i potvrdio je da će ignorisati Terminatore 3-5 i ponašati se kao pravi treći nastavak.

Jedan od retkih nezaboravnih trenutaka iz prethodnog nastavka Terminator: Genisys je bio niz u kome se stariji T-800 bori sa mlađim samim sobom tokom vremenskog perioda prvobitnog filma. Brett Azar je igrao mladog T-800 u Genisys-u za ovu bitku, a CGI se koristio da završi njegovu transformaciju u Arnold Schwarzenegger-a iz 1984. godine. Azar je sada objavio na njegovom Facebook profilu (preko The Terminator Fans-a) da bi potvrdio da se vraća za sledeći nastavak takođe.

Dok Azar ne kaže kakvu će ulogu igrati u Terminatoru, sigurno je pretpostaviti da će ili ponovo dublirati mladog Schwarzenegger-a ili igrati novi model Terminatora. Ako ponovo igra podmlađenog Arnolda, to može da ukaže na više vrludanja u putovanjima kroz vreme ili neku vrstu retroaktivne sekvence. Miller je ranije rekao da će nastavak prihvatiti Arnoldove godine umesto da pokuša da je sakrije, tako da lik neće biti podmlađen tokom celog filma.

Tim koji stoji iza Terminatora govori sve prave stvari do sada kako bi privukao obožavaoce nazad na brod. Poslednjih 3 filma u sagi bila su razočaravajuća na različite načine, i hoće li iko stvarno žaliti njihovo proterivanje na alternativno vremensku liniju. Tako rečeno, rizično je i za samog Cameron-a da ponovo uradi ono što mnogi smatraju njegovim krunskim dostignućem kao filmskog stvaraoca, tako da se nadamo da će sve ono što on ima u dućanu za novu trilogiju moći da poživi do zaveštanja serije.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila