•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kozbiju određen kućni pritvor

Komičaru Bilu Kozbiju (Bill Cosby) određen je kućni pritvor u njegovom domu u Filadelfiji, dok ne bude donesena konačna presuda povodom optužbi protiv njega za seksualno zlostavljanje.

Kako prenose agencije, na osnovu naređenja sudije Stivena O’Nila, Kozbi, takođe, mora da nosi GPS uređaj za praćenje.

Kako se navodi, nakon što je Kozbi osuđen po tri tačke optužnice za drogiranje i zlostavljanje svoje nekadašnje prijateljice Andree Konstand (Constand) 2004. godine, sudija je predložio da mu bude dozvoljeno da se kreće po okrugu Montgomeri, gde se nalazi njegov dom.

Prema toj naredbi, Kozbiju je dozvoljeno da napusti dom, samo da bi se sastao sa svojim advokatima ili da dobije medicinsku pomoć, ali prvo mora i za to dobiti odobrenje.

Kozbi ostaje pri tvrdnji da je nevin.

Kako je britanski Reuters u četvrtak ocenio, nakon što je porota Kozbija osudila, reč je o odlučujućoj pobedi tužilaštva tokom jednog od prvih suđenja poznatim ličnostima za seksualne napade u vreme ere, koja se na društvenim mrežama označava kao “I ja” (#MeToo era).

Kozbi (80), najpoznatiji po ulozi u televizijskoj seriji “ Cosby Show”, suočava se sa 10 godina zatvora za svaku od tri tačke napada na Konstand, koja sada ima 45 godina.

On je optužen da je zlostavljao Konstand, nekada zaposlenu na Univerzitetu u Filadelfiji, u svojoj kući u predgrađu Filadelfije, podsećaju agencije.

Konstand je jedna od 50 žena koje su optužile Kozbija za seksualni napad, a britanska agencija navela je da se sve ostale optužbe smatraju zastarelim da bi se protiv njih vodio krivični proces.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...