•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Rachel Weisz i Daniel Craig očekuju prvo dete

Slavni glumački par Rachel Weisz i Daniel Craig očekuju svoje prvo dete. Simpatična 48-godišnjakinja otkrila je novinu u razgovoru za New York Times.
"Uskoro će mi se ukazati stomak. Daniel i ja smo veoma sretćni", kazala je Weisz za poznati američki list.

Glumica je dodala kako još ne znaju pol deteta i da su veoma uzbuđeni.

"Imaćemo malog čoveka. Jedva čekamo da upoznamo nju ili njega. Sve je tako misteriozno", rekla je Weisz.

Ovo će biti drugo dete za oboje. Weisz ima 11-godišnjeg sina Henryja sa svojim bivšim suprugom Darrenom Aronofskyjem, dok najpoznatiji agent na svetu ima 25-godišnju kćerku Ellu s bivšom devojkom Fionom London.

Weisz i Craig venčali su se 2011. nakon jednogodišnje ljubavne veze. Njih dvoje vezu čuvaju daleko od očiju javnost. Do sada su ih novinari uspevali zajedno sresti tek na nekoliko večera.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...