•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Objavljena imena članova žirija Kanskog festivala

Američka i francuska glumica Kristen Stjuart i Lea Sedu, kanadski reditelj Deni Vilnev i francuski Robert Gedigijan biće u žiriju Festivala u Kanu.

Žirijem, koji će imati pet žena i četiri muškarca predsedavaće glumica Kejt Blančet, a u njemu će biti i kineski glumac Čang Čen, američka scenaristkinja Ava Duverne, pevačica iz Burundija Kađa Nin i ruski reditelj Andrej Zvjagincev, dodaje Festival u saopštenju.

Prošle godine je žiri, kojim je predsedavao Španac Pedro Almodovar, Zlatnu palmu dodelio filmu "Skver" švedskog reditelja Rubena Ostlunda.

Ovogodišnji festival traje od 8. do 19. maja, kada će žiri dodeliti nagrade.

Veterani poput Žan-Luka Godara i Spajk Lija, ali i reditelji koji su pod prismotrom u svojim zemljama kao što su Iranac Džafar Panahi i Rus Kirill Serebrenikov takmičiće se na 71. festivalu, čiji je službeni program obavljen prošle nedelje.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...