•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Imamo novog Terminatora...

Tim Miller i James Cameron su izabrali zvezdu Marvela za svog novog Terminatora! Gabriel Luna je novi Terminator! Najpoznatiji je po ulozi Robbie Reyes / Ghostrider u ABC seriji ‘Marvel’s Agenta of S.H.I.E.L.D.’, izabran je za glavnu ulogu u nadolazećem, šestom, Terminator filmu. Takođe je glumio u El Rey Network seriji “Matador” i filmovima “Freeheld” i “Transpecos.”

Ovaj bez naziva ‘Terminator’ nastavak će biti prvi koga će nadgledati James Cameron, još od kada je režirao, napisao i producirao ‘The Terminator’ i njegov nastavak “Terminator 2: Judgment Day.” Cameron je izabrao reditelja “Deadpool” Millera za reditelja nadolazećeg filma, u kojem će se zvezde Arnold Schwarzenegger i Linda Hamilton vratiti u franšizu kao T-800 i Sarah Connor. Radnja filma se još drži u tajnosti, ali ono što znamo je da će film biti direktni nastavak ‘T2’, preskačući tri nastavka kao da ih nikada nije ni bilo.

Osim Luna, glumci Natalia Reyes i Diego Bonita se takođe pridružuju ekipi. “Blade Runner 2049” zvezda Mackenzie Davis je najavljen kao deo glumačke ekipe. Paramount je objavio datum izlaska filma, a on je 22 novembar 2019 godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...