•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Charlize Theron spremna za Mad Max: Fury Road spinoff o Furiosi

Nema puno rimejka koje mogu da se podudaraju sa priznanjem koje je došlo sa rimejkom George Millerovog Mad Max-a. Franšiza u kojoj je nekada glumio Mel Gibson je predata Tom Hardy-u pre nekoliko godina. Uprkos produkcijskim pitanjima i navodno zagrejanom skupu kada su stvari krenule, Fury Road je ipak uspeo da bude jedan od najboljih filmova za 2015. godinu. Bio je to povratak formi za Millera dok je doneo vožnju ispunjenu adrenalinom od početka do kraja. Iako je Hardi igrao glavni karakter, bila je Charlizena Furiosa koja je zaista bila prihvaćena kod publike.

Theron je donela snažnu performansu u Fury Road-u, a ostavila obožavaoce da žele još. Nekoliko godina je bilo izveštaja o spinoffu / nastavku u radu, ali za sada nije bilo ništa od toga. Prošlo je skoro tri godine od kada je Furi Road debitovao, ali Theron je isto tako zainteresovana za još jedan film kao i ranije.

Screen Rant je razgovarao sa Charlize Theron tokom novinarske konferencije za njen novi film Tully. Tokom razgovora, pitali smo je o šansi da se dogodi film Furiosa. Ona nije bila u stanju da kaže novije detalje o statusu filma, ali se nadala da će se to dogoditi. Ona je rekla: „Nadam se. Volim taj lik, volela sam da radim sa George Miller-om i da je ikada bio na čelu, da. Mislim, bila bih od samog početka. Sa njim (George Miller) to je kao da radite sa Jasonom Reitmanom. Ne bi mi ni trebalo da vidim scenario, toliko mu verujem i to je sjajno kad to imate kod režisera.“

Nije iznenađenje da je Theron još uvek željna ponovo da igra Furiosu. Bila je jako glasna u godinama nakon objavljivanja Fury Roada da želi da glumi u solo filmu. Postojala je čak i tačka kada se govorilo da je već u predprodukciji, ali svaki od nastavaka predvođenih Furiozom ili nastavkom tek treba da napreduje. Potencijalni film koji predvodi Theron u ovoj franšizi mogla bi dalje da istraži prošlost njenog oca ili videti je kako pokušava da proširi bogatstvo nakon što je uspešno preuzela Citadel-u. Sa gasnim gradom, zelenim mestom i pustinjom koja i dalje ima potencijala za istraživanje, postoji više načina za preuzimanje Furiose.

Čak iako Theron ostaje u nadi, kao i Miller, čini se da postoji pravna bitka koja sprečava još više filmova Mad Max-a da budu pokrenuti. Miller trenutno tuži Warner Bros. zbog izgubljenih zarada. On veruje da ima pravo na 7 miliona dolara bonusa za ostvarenj ispod budžeta, pre nego što je Warner Bros. počeo da se meša i traži promene koje su povećale budžet. Uzimajući u obzir da je Fury Road ostvario nešto manje od 380 miliona dolara širom sveta, gubitak franšiznog potencijala oko spora od 7 miliona dolara je čudan potez iz studija. Ali, ako mogu da nađu sporazum i poprave ovaj odnos ako je potrebno, onda će možda Theron jednog dana zaigrati glavnu ulogu u Furiosi.

Autor teksta: Bojan Kocić

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...