•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jason Statham u borbi sa gigantskim morskim psom

Objavljen je prvi trailer za filmsku adaptaciju romana "Meg: A Novel of Deep Terror" autora Stevea Altena, u kojem se Jason Statham bori s gigantskim praistorijskim morskim psom.

Film nazvan "The Meg" donosi priču o roniocu Jonasu Tayloru, u ulozi Stathama, koji se našao pred najvećim i najagresivnijim predatorom u istoriji životinjskog carstva.

Taylora će progoniti ono šta je video, a što ne može drugima dokazati. Kada su ga okarakterizirali kao ludaka koji pati od posttraumatskog stresa, Taylor se odluči vratiti u dubine Pacifika gde će se suočiti s najgorim užasom.

Jon Turteltaub režirao je "The Meg", a scenario su napisali Dean Georgaris, Jon Hoeber i Erich Hoeber. Reditelj Turteltaub inače je poznat po filmovima "National Treasure" i "The Sorcerer’s Apprentice".

Pored Stathama, u ovoj fantastičnoj akciji glume Li Bing-Bing, Cliff Curtis, Rainn Wilson, Ruby Rose, Winston Chao, Page Kennedy, Jessica McNamee, Olafur Darris Olafsson, Sophia Shuya Cai i Masi Oka.

"The Meg" u bioskope stiže 10. avgusta ove godine.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu