•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Film 'Everybody Knows' otvara Filmski festival u Kanu

Film "Everybody Knows" na španskom jeziku s holivudskom zvezdom Penelope Cruz otvoriće ovogodišnji Filmski festival u Kanu.

Psihološki triler će biti prvi film od 2004. godine koji otvara prestižnu smotru filmova, a da nije snimljen na engleskom ili francuskom jeziku.

Organizatori festivala su u četvrtak saopštili kako će film iranskog režisera Asghara Farhadija otvoriti festival koji traje od 8. do 19. maja.

Film prati porodične intrige i moralne dileme žene čiji se život okreće naopačke kada napusti Argentinu i ode u Španiju. Uz Kruz, u filmu glumi španska zvezda Havijer Bardem i argentinski glumac Rikardo Darin.

Farhadi je dobitnik Oscara za filmove "A Separation" i "The Salesman" u kategoriji filmova van engleskog govornog područja.

Žiri festivala predvodi glumica Kejt Blanšet.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...