•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Netflix će producirati dokumentarce o Formuli 1

Ovoga vikenda Velikom nagradom Australije počela je ovogodišnja sezona Formule 1.

Povodom toga iz F1 su njihovi američki vlasnici objavili kako pokreću saradnju s najvećim streaming servisom, Netflixom.

Iako bi mnogi ljubitelji autosporta mogli pomisliti da će se trke ili njihovi snimci moći da gledaju na ovom servisu, istina je ponešto drugačija.

Netflix će, naime, dobiti ekskluzivan pristup do F1 događanja ove sezone, kako na stazi tako i iza kulisa, u odajama ekipa, njihovih vlasnika, pa sve do uprave Formule 1. Netflixova će ekipa pratiti zbivanja tokom sezone i tako snimljeni materijal pretočiti u 10-delnu dokumentarnu seriju koju će početi prikazivati početkom sledeće godine.

Cilj serije je fanovima dočarati što se sve događa za vreme jedne sezone ovog uzbudljivog sporta, te tako pridobiti pozornost kako starih tako i novih generacija gledalaca.

S druge strane, Formula 1 još je početkom marta najavila vlastitu OTT streaming uslugu F1 TV koja bi funkcionisala po principu Netflixa – za mesečnu pretplatu u iznosu od 8 do 12 dolara gledaocima bi bilo omogućeno praćenje svih prenosa trka uživo, uz inovativne načine snimanja, praćenja statistike i biranja kuta gledanja, kao i velika arhiva trka iz prošlih sezona.

Ali, iako je sezona već počela, u Formuli 1 još uvek nisu pokrenuli ovu uslugu niti objavili dodatne detalje i cene – celi sistem, kažu, treba još testirati pre lansiranja.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila