•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Crni panter' petu nedelju zaredom na vrhu liste

Film "Crni Panter" režisera Rajana Kuglera prvi je film od "Avatara" iz 2009. godine koji je pet nedelja zaredom uspeo da se održi na vrhu liste po bioskopskoj zaradi.

"Crni Panter" je do sada samo u SAD zaradio 605.4 miliona dolara, dok njegova ukupna zarada iznosi više od 1,1 milijardu dolara.

Glavnu ulogu u Marvelovom filmu tumači Čedvik Bozman, koji glumi kralja Vakande, fiktivne afričke nacije koja poseduje najnapredniju tehnologiju na Zemlji.

Osim Bozmana, u "Crnom panteru" pojavljuju se i oskarovka Lupita Njongo, Majkl B. Džordan i Danijel Kaluja, dok zvezda "Hobita" Martin Friman tumači Cijinog agenta Evereta Rosa.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...