•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Reese Witherspoon se priključila ekipi filma „West Memphis Three Tale, The Devil's Knot“

Reese Witherspoon je zvanično prvi član glumačke ekipe u filmu Atom-a Egoyan-a „West Memphis Trhree Tale, The Devil’s Knot“. Egoyan („The Sweet Hereafter“, Chloe) će zasnoviati film na knjizi "Devil’s Knot: The True Story of the West Memphis Three" koju je napisala Mara Leveritt.

Radnja filma govori o tome kako su Damien Echols, Jessie Misskelley, Jr. i Jason Baldwin bili osuđeni na 20 godina za ubistvo tri osmogodišnja dečaka 1993. U filmu, Reese će igrati Pam Hobbs, majku jedne od žrtvi. Ona veruje, kao i mnogi drugi, da su ova tri momka kriva, ali tokom vremena ona počinje da misli da su nevini, pa čak i sama kreće da se bori za njivo oslobađanje.

Njihovo suđenje je bilo predmet dokumentarnog filma koji su snimili Joe Berlinger i Bruce Sinofsky pod nazivom „Paradise Lost“ koji je privukao veliku pažnju medija vezano za samo suđenje i njegov ishod. Verujući da je sumnja u krivicu ova tri mladića greška, ovi autori se bore za njihovo oslobađanje u nastavku svog ostvarenja „Paradise Lost 2: Revelations“. Treći u nizu filmova „Paradise Lost 3: Purgatory“ uključuje detalje nedavnog oslobođenja i trenutno se prikazuje po festivalima.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...