•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Fear the Walking Dead dobija pojačanje - Maggie Grace se pridružuje ekipi zombi apokalipse

Četvrta sezona donosi tamu i svetlo, teror i milost, herojstvo i milost, plaćenike i kukavice koji će se zajedno suočiti sa novom stvarnošću koju donosi svet Fear the Walking Dead-a.

Jedna od najpopulanijih serija danas, Fear the Walking Dead, uskoro kreće sa emitovanjem svoje 4. sezone, a kreatori su se i ovaj put pobrinuli da fanove širom sveta obraduju razvojem priče u novom pravcu. Dugo najavljivano spajanje sestrinskih serija The Walking Dead i Fear the Walking Dead konačno će se ostvariti ulaskom Maggie Grace, koja tumači ulogu Athlea-e, devojke sa kojom ne želite da se kačite.

Althea je neko ko je jednostavno rečeno, surovo istreniran da preživi i nastavi dalje, čak i u ovom razrušenom svetu, zbog onoga što je bila pre apokalipse” – komntariše novi lik Ian Goldberg koproducent serije. “Kada malo bolje upoznate njen lik, shvatićete da je ona praktično nastavila tamo gde je stala pre nego što je svet kakav smo poznavali urušio. Ona koristi brojne vrste oružja, koja ne podrazumevaju samo hladan čelik i oštrice već i radoznalost i razumevanje ljudi, što joj često donosi taktičku prednost. Za nju ne postoji razmena u kojoj će za nešto dobiti ništa. Ona neumorno radi na ostvarenju svog cilja, onog za koji Strand posebno zainteresovan”.

Osim prepoznatljivih TV ostvarenja, Grace je možda najpoznatija po svojim serijskim ulogama, kakve su “Shannon Rutherford” u nagrađivanoj ABC seriji “Lost”, ”Kim Mills” iz popularne triologije Taken i kao “Irina” u filmskom serijalu The Twilight Saga.

Ekskluzivna premijera 4. sezone zakazana je za 16. april, u 4:00 posle ponoći istovremeno sa američkom premijerom, kao i repriznom terminu istog dana u 23:00. Nove episode biće emitovane svakog ponedeljka u 3:00 po ponoći i 22:00.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....