•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Miloš Biković izlazi izvan granica realnosti

Film “Izvan granica realnosti”, reditelja Aleksandra Boguslavskog i Frančeska Ćinkvemanija, u kojem glavne uloge tumače Miloš Biković i Antonio Banderas, dobio je novi trejler koji nagoveštava uzbudljivu, avanturističku priču sa elementima fantastike i akcije.

“Izvan granica realnosti” je jedinstven projekat ruske kinematografije, zato što je snimljen na engleskom jeziku za rusko tržište, ali i za druge zemlje. S obzirom na to da se radnja filma odvija u nekoliko evropskih prestonica, film je sniman u Rusiji, Italiji i Gruziji. Kako bi scene kockanja bile što uverljivije, snimane su u pravom kazinu u gradu Azov u Rusiji.

Za ulogu pljačkaša kazina s natprirodnim moćima Biković je dobio svoju prvu nagradu – za otkriće godine, i to na festivalu Los Anđeles – Italija. Pored Bikovića i Banderasa, glumačku ekipu čine Lubov Aksenova, Jevgenij Stičkin, Vilen Babičev, Jurij Čursin i Petar Zekavica.

Radnja filma je smeštena u savremenu Moskvu. Talentovani kockar Majkl (Miloš Biković) okuplja grupu ljudi sa hipnotičkim, telekinetičkim i telepatskim moćima kako bi osvojio veliku svotu novca u kazinu. Međutim, on nailazi na mnogo snažnijeg mističnog rivala, i dovodi i sebe, i svoj tim u opasnost. Da bi spasao svoje prijatelje moraće da pređe sve granice.

Premijera filma “Izvan granica realnosti” zakazana je za 2. maj u novoj Dvorani Doma sindikata, a od 3. maja naći će se na repertoaru bioskopa širom Srbije.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu