•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Daniel Craig i Halle Berry u uzbudljivoj krimi-drami 'Kings'

Uzbudljiva kriminalistička drama reditelja i scenariste Deniza Gamzea Erguvena uskoro stiže na bioskopska platna širom sveta. Filmski kritičari predviđaju kako će ovo biti vrhunsko filmsko ostvarenje s Daniel Craigom i Halle Berry u glavnim ulogama.

Radnja filma vrti se oko porodice iz južnog Los Angelesa. Glavna protagonistica Millie, u ulozi Halle Berry, je samohrana majka s osmoro dece od kojih neka nisu njena. Ona daje sve od sebe kako bi im pružila što bolji život, iako to izluđuje njene komšije, a naročito Obiea kojeg glumi Daniel Craig. Međutim, nakon što u gradu izbiju ozbiljno nasilje i rasna napetost usled suđenja Rodneyju Kingu, Millie i njena porodica naći će se u opasnosti. Obie će im pružiti pomoć.

Iako se čini da "Kings" donosi priču o borbi porodice, ova drama nosi dublju poruku. Sudeći prema prvom traileru, u Gamzeovom delu ćemo moći da gledamo mnogo akcije, što je karakteristično za Craiga, ali i Berry.

Pored Craiga i Berry, u filmu glume i Issac Ryan Brown, Kevin Carroll, Kirk Baltz, Rick Ravanello, Peter Mackenzie te mnogi drugi.

"Kings" će početi premijerno da se prikazuje 25. aprila ove godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...