•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

First reformed (2017) - uskoro

Nekadašnji vojni sveštenik je razdiran bolom zbog smrti svog sina. Meri je pripadnica njegove crkve, čiji suprug, radikalni borac za zaštitu životne sredine, izvršava samoubistvo, što pokreće zaplet. Pol Džozef Šrejder je američki scenarista, reditelj i filmski kritičar. Najpoznatiji je kao autor ili koautor scenarija za četiri filma Martina Skorsezea: Taksista, Razjareni bik, Poslednje Hristovo iskušenje i Bringing Out the Dead. Šrejder je takođe režirao osamnaest dugometražnih filmova, uključujući rimejk klasičnog horora Ljudi mačke, zatim Američki žigolo, Mišima: Život u četiri poglavlja, Fatalna nesanica, Na ivici razuma, Auto fokus i druge.

Glumci: Amanda Seyfried, Ethan Hawke, Cedric the Entertainer
Režiser: Paul Schrader

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...