•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kriminalističke poslastice za ljubitelje serija: Rade Šerbedžija, Kris O'Donel…

Potpuna istina, imate čemu da se radujete jer vam Pickbox priprema veselje u obliku četiri vrhunske serije produkcijske kuće Studio Canal. Prikovaće vas uz ekrane, od vas tražiti posebnu koncentraciju, edukovaće vas o istoriji i odvesti u svet mistike i nadrealnog... Jeste li spremni?

Ponoćno sunce (Midnight sun)

Serija Ponoćno sunce može da se svrsta u žanr skandinavskog noara zbog švedsko-francuske koprodukcije. Priča se odvija u švedskom gradiću Kiruna (jeste li znali da je Kiruna, površinski gledano, najveći grad na svetu i u njemu sunce leti gotovo nikada ne zalazi?) u kom se dogodilo brutalno ubistvo francuskog državljanina, a francusku inspektorku (Lejla Behti) šalju u ovaj gradić da bi, zajedno sa kolegom policajcem (Gustaf Hamarsten, Muškarci koji mrze žene), istražila ubistvo.

Ova uspešna serija potiče iz pera scenariste originalne i izuzetno hvaljene skandinavske serije Most, Mansa Marlinda i Bjorna Steina.

„Želeli smo da ispričamo priču o Evropi danas, koja je poprilično strašno mesto“, rekao je Marlind i dodao nam još jedan razlog da ne propustimo da je pogledamo. Bonus: serija Ponoćno sunce osvojila je nagradu za najbolju ne-britansku dramsku seriju na međunarodnoj dodeli C21 Drama Award.

Petorka (The Five)

Serija scenariste Harlana Kobena, njujorškog pisca bestselera trilera i misterija, klasični je triler šokantnih obrta koja će vas prikovati uz ekrane.

Radnja serije počinje nestankom petogodišnjeg Džesija Velsa. Usred igre u parku, Džesijev 12-godišnji brat Mark (Tom Kalen) sa trojicom prijatelja, Pru (Sara Solemani) ), Denijem (O-Ti Fagbenle) i Slejdom (Li Ingelbi), ponaša se loše prema svom mlađom bratu jer ga je mališan nervirao. U jednom trenutku, u afektu, rekli su mu „da nestane“. Džesi je otrčao i više ga niko nikad nije video. Dvadeset godina kasnije, jedan od tih prijatelja, Deni, postao je inspektor i istražuje ubistvo prostitutke kad nađe Džesijevu DNK na mestu zločina. Je li misterija nestanka deteta konačno otkrivena?

Ono što će gledaoce na našim prostorima zaintrigirati jeste uloga serijskog ubice i pedofila Džejkoba Marosija, kog tumači hrvatski glumac Rade Šerbedžija a koji je u seriji osumnjičen za ubistvo dečaka Džesija.

Čistač (Spotless)

Žan Bastijer (Mark – Andre Grondin) je običan porodični čovek sa neobičnim poslom. Naime, on zarađuje za život tako što čisti mesta nakon ubistava i zločina. Njegov život je u potpunosti sređen. Sa suprugom Džuli (Miranda Rejson) ima dvoje dece, ali nakon što mu se u život vrati brat Martin (Denis Menoše), sitni kriminalac i njegova potpuna suprotnost, Žanova svakodnevica se menja i komplikuje. Samo zato što je hteo da pomogne bratu u jednom, naizgled jednostavnom, kriminalnom delu...

Kompanija (The Company)

Emijem nagrađena serija nominovana i za Zlatni Globus, prema bestseleru Roberta Litela, sa vrhunskim glumcima poput Majkla Kitona (Čovek Ptica), Krisa O’Donela (Betmen i Robin, Mornarički istražitelji: Los Anđeles) i Alfreda Moline (Spajdermen, Obrazovanje). Priča se vrti oko tri prijatelja sa Jejla, generacije 1954. godine, koji su odmah po završetku fakulteta pozvani u tajne službe svojih država kao špijuni koji će učestvovati u nekim od najvećih istorijskih trenutaka poput Mađarske revolucije, krize Zaliva svinja ili raspada SSSR-a.

Sve navedene serije možete da pratite na http://www.pickbox.tv. Registracija na uslugu je besplatna.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...