•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Više od 7.000 posetilaca na Ladies night događaju u bioskopima Cineplexx

Jučerašnji Ladies night događaj uz finalni deo svetskog fenomena „Pedeset nijansi“, oborio je sve rekorde posete u bioskopima Cineplexx širom Srbije! Veče za dame i njihove pratioce je posetilo više od 7.000 posetilaca i tako uživalo u specijalnom programu, pripremljenom samo za njih.

Nezaboravan trenutak zabave, svi prisutni zabeležili su u specijalnom foto kutku inspirisanom filmom, a domaćin večeri bio je „Kristijan Grej“ lično, koji je pozdravio publiku pre samog početka filma. Reakcije publike na poklone koje smo im pripremili bile su fantastične, a niko nije mogao da se uzdrži od zajedničkog fotografisanja sa maskama iz filma. Posebnu draž uoči projekcije u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center, pripremio je Pole Dance Fitness, prvi i vodeći studio za vežbanje na šipci u Srbiji, na oduševljenje svih prisutnih u sali.

Ekskluzivno, u najmodernijem bioskopu u gradu, Cineplexx BIG Beograd, svi gosti imali su prilike da po prvi put uživo zavire u tamnu sobu Kristijana Greja! Ukoliko i vi ugledate natpis Cineplexx Dark room, ne ustručavajte se da uđete u sobu koja podseća na onu iz filma! Scensko svetlo i enterijer u duhu trilogije koja je zaintrigirala čitav svet, zaigraće pred vašim očima, a šta se sve još nalazi unutra, budite smeli i pogledajte sve do 18. februara!

Iznenađenjima nikad kraja! Dok ovaj filmski par na platnu, uživa na luksuznom medenom mesecu u Francuskoj, Cineplexx vas vodi na romantično putovanje u Tursku! Pogledajte poslednji deo trilogije i postanite jedan od dobitnika magičnog putovanja za dvoje u Istanbul! Akcija traje do 18.februara, tako da iskoristite predstojeće praznike i pogledajte „Pedeset nijansi – oslobođeni“ u omiljenom bioskopu Cineplexx već danas!

Trejler filma „Pedeset nijansi-Oslobođeni“: https://youtu.be/dn4yuUoShDo.

Sledeće druženje na Ladies night događaju, zakazano je za 8. mart i film „Led“. Karte za ovu inspirativnu ljubavnu priču, koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim, su već u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx. Trejler filma „Led“: https://youtu.be/lfe0rHcX5Vg

Za više informacija, posetite sajt www.cineplexx.rs.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...