•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Svih osam sezona kriminalističke serije Kasl dostupno odmah na Pickboxu

Kada uspešni, bogati, šarmantni i slavni pisac kriminalističkih romana Ričard Kasl, (Nejtan Filion) „ubije“ glavnog lika u svojoj knjizi, ubrzo počnu da se događaju neobjašnjiva ubistva u Njujorku. Izgleda da „Rik“ Kasl ima zastrašujućeg obožavaoca njegovih romana jer se ubistva događaju po identičnim scenarijima kao i u njegovoj knjizi. Kejt Beket (Stana Katić) zaintrigirana je morbidnim slučajevima i zajedno sa Kaslom pokušava da zaviri u izopačeni um serijskog ubice.

Ova uzbudljiva serija koja može da se pohvali vojskom obožavalaca osvojila je čak 14 prestižnih nagrada poput ALMA Awards, ASCPA filmske i televizijske nagrade i People's Choice Awards, što nije ni čudno jer ćete zajedno sa detektivskim dvojcem upravo vi biti treći detektiv koji juri njujorškim ulicama i pokušava da razreši neke od najtežih kriminalističkih istraga.

Ljubavna priča

Fanovi serije širom sveta osim nepredvidivog kriminalističkog scenarija obožavaju i razvoj ljubavne priče između inspektorke i pisca koja počne da se događa od samog početka. Od prve iskre, pa sve do prvog poljupca, gledaoci su pratili zaljubljivanje glavnih likova koji naizgled uopšte nisu jedno za drugo. Njihova energija donela im je i nominaciju 2014. godine People's Choice Awarda za najbolju hemiju u seriji i 2010. i 2013. godine nagrade TV Guide Awardsa za omiljeni televizijski par.

„Naše“ gore list

Ono što će regionalne gledaoce sigurno najviše privući seriji, jeste 39-godišnja glavna glumica, omiljena na našim prostorima zbog svog porekla. Stana je kanadska glumica, ali mi volimo da ističemo da su joj roditelji iz Dalmacije, srpske nacionalnosti, koji su „trbuhom za kruhom“ u vreme Jugoslavije otišli u beli svet, tačnije Ameriku. Stana se pre dve godine i udala u jednom malom manastiru u blizini Cetine, a suprug Kris Brkljaca, takođe je poreklom iz Hrvatske.

Kriminalno dobri gosti

U seriji se kao povremeni likovi pojavljuju stvarni pisci kriminalističkih romana Stiven J. Kanel, Džejms Paterson, Denis Lehejn i Majkl Koneli, i to na povremenim partijama pokera u Kaslovom stanu. Na njima obično komentarišu kriminalističke slučajeve koje Kasl prati i zadirkuju ga zbog njegovog odnosa sa Beketovom.

Udobno se smestite i počnite odmah da gledate kompletnih osam sezona serije Kasl na Pickbox.tv-u!

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu