•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Producenti dodelili filmu „In the Land of Blood and Honey” Stanley Kramer-ovu nagradu

Američki producenti su dodelili najnovijem filmu Angeline Jolie ‘U zemlji krvi i meda’ („In the Land of Blood and Honey” ) Stanley Kramer-ovu nagradu koja će biti uručena 21. Januara.

Ova nagrada je uvedena u cast “pokretnih slika, producenta ili pojedinaca, čije postignuće ili doprinos ukazuje na važna socijalna pitanja na prigodan način ". Prethodni dobitnici ove nagrade uključuju filmove poput: "The Great Debaters," "An Inconvenient Truth," "Hotel Rwanda," i "Antwone Fisher".

Angelina zajedno sa producentom filma Graham-om King-om zaslužuje poštovanje zbog ekranizovanja ove dirljive bošnjačke ratne price. Sama Angelina ističe kako " je ovo film težak za gledanje,” i podseća da “su sami akteri priče Rade Šerbedzija i Žana Marjanović, zajedno sa većinom glumačke ekipe, zaista preživeli ovaj rat I osetili njegove posledice”. Ona dodaje je namera bila da “ se postavi pitanje kada će neko da zaustavi sve ovo, ali je već bilo kasno”.

Jolieva se nada da će ovaj film omogućtit novi dialog među ljudima u ovom regionu.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...