•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Denis Villeneuve želi da režira novog Bonda, ali nema trenutno vremena

Nakon višemesečnih peripetija oko glavnog glumca za novog Bonda, Daniel Craig je ipak pristao da (barem) još jednom reprizira ulogu najpoznatijeg tajnog agenta. Ali, sada je problem naći reditelja.

Novi Bond ima svog glavnog glumca, ima i datum izlaska u novembru 2019. godine, a reditelj se još uvek traži. Tokom leta se govorilo da su favoriti Denis Villeneuve, Yann Demange i David Mackenzie jer je bilo jasno da Sam Mendes (režirao je Skyfall i Spectre) neće režirati još jedan film. Sada se zna da Villeneuve više nije u užem izboru jer jednostavno nema vremena, uprkos interesovanju.

Filmaš nakon svog zadnjeg filma Blade Runner 2049 kreće na sledeći projekat koji jedva čeka da napravi: reboot SF filma Dine, odnosno adaptaciju serije romana Franka Herberta. Za portal ScreenCrush je priznao da je odbio režiju Bonda 25 samo zato što za njega sad nema vremena, inače bi oberučke prihvatio saradnju sa Danielom Craigom.

„Rekao sam producentici da bih zaista želeo da radim i s njom i s Danielom, ali da sam trenutno zauzet. Zaista bih uživao u tome. Sad sam već pomalo razmaženi filmaš... Mislim da je Daniel Craig fantastičan glumac, ali pre nekoliko meseci sam se već obećao projektu Dina. Ja ne odustajem od svojih obećanja. Ista stvar se već dogodila ranije. Pristao sam na Dolazak nakon čega mi je ponuđen Blade Runner za koji sam dao uslov da prvo moram dovršiti Dolazak i onda se sav bacim na njega, kako je i bilo. Jednom kad se nečemu posvetim, to je to.“

Villeneuve je trenutno u potpunosti u projektu Dina za koji je obećao da će biti skroz drugačiji od Lyncheve verzije iz 1984. godine, a cele prošle godine je u raznim intervjuima spominjao da će to biti njegov najstrastveniji projekat u karijeri. Trenutno nije poznato kad bi film Dina mogao doći u bioskope.

Bond 25 u bioskopima očekujemo 8. novembra 2019. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila