•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako znaÄajna, ili bilo Å¡ta Å¡to se tiÄe sveta kinematografije, možete nam poslati vaÅ¡a viÄ‘enja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 reÄenica, reÄi poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima sliÄne neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ridley Scott sprema novu 'Merlin Sagu'

Reditelj Ridley Scott u punom je kreativnom zamahu. Prošle je godine izdao dva filma: Alien: Savez i All the Money in the World, koji mora završiti u rekordnom roku, nakon što je svog glavnog glumca Kevina Spaceyja zamenio Christopherom Plummerom.

Scott iza sebe ima zaposlenu godinu, a Äini se kako će mu i ove koja ja pred nama biti u istom tonu. MeÄ‘u silnim projektima koje ima u planu uskoro bi se mogao naći još jedan - adaptacija Merlin Sage, koju sprema Disney.

The Merlin Saga se temelji na romanima T. A. Barrona, a donosi priÄu o mladom Merlinu, koji postaje mudri mentor iz klasiÄne legende o kralju Arthuru. Philippa Boyens, dobitnica Oskara za film Gospodar prstenova: Povratak kralja, napraviće scenario.

Merlinova saga provlaÄi se kroz 12 romana pa se pretpostavlja kako Disney ima u planu pokrenuti jednu novu franšizu. Sinopsis prvog romana otkriva poÄetak Merlinove pustolovine: "Uzburkano more na obale drevnog Walesa izbacilo je deÄaka. Ostavljen da umre, on se ne seća niÄega, ni svog imena, ni doma. Ali, odluÄan je otkriti ko je - otkriti istinu o svojim zagonetnim moćima - te odlazi u neobiÄnu, zaÄaranu zemlju. Tamo otkriva da su sudbina te zemlje i njegova liÄna potraga neobiÄno povezane."

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....