•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Banderas: Voleo bih da glumim u Kusturičinom filmu

Glumac Antonio Banderas (57) otkrio je kako ga filmovi reditilja Emira Kusturice (63) jako podsećaju na špansku kinematografiju i rado ih gleda kod kuće.

“Imaju srčanost i emotivnost koja govori više od hiljadu specijalnih efekata. Uživao sam gledajući ‘Vreme Cigana’ i ‘Arizona Dream’”, izjavio je Španac u intervjuu.

Banderas je dodao kako bi voleo da se pojavi u nekom od Kusturičinih filmova.

“Rado bih glumio u njegovom projektu ako bi priča bila jednako snažna kao u filmovima koje sam gledao”, rekao je poznati glumac.

Banderas je šokirao obožavaoce kada se pre nekoliko meseci u Španiji pojavio potpuno ćelav. Glumac je ostao bez svoje prepoznatljive crne i lagano kovrčave kose. Pretpostavlja se da se Banderas ošišao zbog uloge u drugoj sezoni serije 'Genije', koja će se prikazivati na Foxu i National Geographicu.

U seriji će glumiti slikara Pabla Pikasa, koji je baš kao i glumac rođen u španskoj Malagi. Snimanje bi uskoro trebalo početi i trajati do marta. Serija će krenuti da se emituje na američkim kanalima u aprilu ili maju.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...