•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Filmovi 'Smanjivanje' i 'Koko' od sutra u svim bioskopima

Od sutra, 04. januara, na redovnom repertoaru naših bioskopa biti dva nova filma, interesantna komedija "SMANJIVANJE" i animirana avantura "KOKO" (COCO)!

"SMANJIVANJE" nam govori o tome šta bi se desilo da, kao što je u filmu norveški naučnik izumeo, postoji formula koja smanjuje ljude na visinu od desetak centimetara. Tako smanjeni, ljudi shvataju koliko iznose troškovi života u novom okruženju. Uz obećanje da će imati bolji život, jedan sasvim običan čovek, Pol (Met Dejmon) sa suprugom Odri (Kristin Vig) donosi odluku da napusti svoj stresni život u Omahi, da se smanji i preseli u novu, malu zajednicu. Taj izbor pokrenuće lavinu novih izazova i životnih avantura. Pored Meta Dejmona, u najnovijem filmu čuvenog reditelja Aleksandra Pejna, igra i oskarovac Kristof Volc. Volc tumači lik Srbina Dušana Mirkovića, neobičnog i zanimljivog čoveka koji glavnom junaku nudi šansu za novi život.

Od četvrtka 04. januara film će biti prikazivan u bioskopima: Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Roda Cineplex, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Tuckwood Cineplex, Fontana, Dvorana Kulturnog Centra, Arena Cineplex, CineStar (Novi Sad), Cineplexx Niš, Cineplexx Kragujevac Plaza, CineStar (Zrenjanin), CineStar (Pančevo), Vilin Grad (Niš), Kvart (Kraljevo), Eurocinema (Subotica), Aleksandar Lifka (Subotica), Ekran (Sombor), Art (Užice), Centar za kulturu Valjevo, Kulturni centar Gornji Milanovac, Cineplexx Podgorica, Cadmus Cineplexx (Budva) i Cinema 123 (Nikšić).

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu