•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sinoć otvoren 3. Kosovo i Metohija međunarodni filmski festival

Treće izdanje Kosovo i Metohija međunarodnog filmskog festivala (KMMFF) sinoć su svečano otvorili direktor i selektor Festivala Miroslav Mogorović i glumica Narodnog pozorišta u Prištini Jasmina Stoiljković, a odmah potom prikazan je film Emira Kusturice „Na mlečnom putu“ u kojem pored reditelja glavne uloge igraju Monika Beluči, Sloboda Mićalović i Predrag Miki Manojlović.

Direktor festivala, filmski producent Miroslav Mogorović pozdravio je prisutne gledaoce u punoj sali Doma kulture Gračanica i zahvalio se partnerima na saradnji u realizaciji ovoga festivala. Ujedno je izrazio očekivanje da se sa realizacijom ovog festivala važnog za kulturni život Srba sa Kosova i Metohije nastavi i u budućnosti, s tim da će posebna pažnja biti posvećena prikazivanju filmova iz programa KMMFF i u drugim srpskim enklavama.

„Divni gosti festivala, poštovani dobrotvori filmske umetnosti, želim da vas u ime svojih kolega glumaca koje ćete gledati u ova tri dana na velikom platnu, pozdravim i prenesem pozdrave mnogih od njih koji su želeli da budu večeras sa nama. Svaki festival je praznik, a ovaj festival filma široko obuhvata i raduje kako najmlađu publiku, tako i one ljude koji stvaraju filmove i takmiče se. Za nas na Kosovu i Metohiji, za naše pozorište, i publiku, koja je u najvećoj mogućoj meri izgubila svoje bioskope, ovi dani su ipak više od praznika. Oni sobom nose mirise bioskopske sale donose duh grada, i sve nas zajedno dovode na svetla ove pozornice. Zbog svega ovog što sam vam rekla, vredi proširivati granice i prepreke koje se postavljaju i pred životom i pred umetnošću. Mi smo ih večeras preskočili, vi ste ih večeras preskočili, uživajte u festivalu i budite deo naše zajedničke radosti.”, rekla je sinoć na otvaranju Festivala glumica Jasmina Stoiljković.

Traileri:
Rekvijem ѕa gospođu J - https://youtu.be/twole-Fi3v8
Stado - https://youtu.be/hjZL-ZKEC6s
Books of Knjige - https://youtu.be/YF4ggnK6zm0

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...