•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Jurassic World: Fallen Kingdom' donosi puno više akcije

Konačno je stigao prvi trailer za dugoočekivani film "Jurassic World: Fallen Kingdom" koji obećava puno akcije i nove avanture u tematskom parku s najvećim i najzanimljivijim živućim preistorijskim stvorenjima.

U nastavku avanturističke akcije Chris Pratt i Bryce Dallas Howard se vraćaju na ostrvo Isla Nublar. U traileru možemo da vidimo kako se Chris vraća kao Owen Grady, trener velociraptora i istraživač koga smo sreli u Jurassic svetu 2015. godine. Bryce je takođe prikazana kao Claire Dearing, bivša menadžerica operacija u Jurassic parku.

Poznatom dvojcu se pridružuje i B.D. Wong koji glumi doktora Henryja Wua. Fanovi Jurassic parka biće sigurno uzbuđeni kada vide kako se u "Fallen Kingdom" vratio i Jeff Goldblum u ulozi doktora Iana Malcolma.

Radnja filma počinje kada se na ostrvu Isla Nublar, na kojem je stvoren Jurassic svet aktivira vulkan koji preti uništenju svega na ostrvu, uključujući i dinosaurusa.

"Jurassic World: Fallen Kingdom" je nastavak na "Jurassic World" koji je 2015. režirao Colin Trevorrow. "Jurassic World" je uspeo da zaradi 1,6 milijardi dolara i nalazi se na četvrtom mestu po zaradi svih vremena. Ipak, nastavak filma je režirao J.A. Bayon umesto Trevorrowa.

Pored Bryce, Chrisa, Jeffa i Wonda, u filmu glume i Toby Jones, Ted Levine, James Cromwell, Geraldine Chaplin, Rafe Spall i mnogi drugi.

Film će u bioskopima premijerno početi da se prikazuje 22. juna iduće godine.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...