•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Filmska zima stiže u bioskope Cineplexx

Hladni dani nam tek predstoje i ako se još uvek niste pripremili, pravi je trenutak da to uradite sada, jer su bioskopi Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx Kragujevac Plaza i Cineplexx Niš pripremili sjajne naslove za ovu filmsku zimu, koji će vas svakako ugrejati. Ne propusti priliku da u toplim bioskopskim salama uživaš u najnovijim naslovima uz omiljene kokice.

U susret zimi i novogodišnjim praznicima, a zahvaljujući magiji iz Dizni studija na veliko platno nam je stigla nova 21-minutna animirana avantura „Zaleđeno kraljevstvo: Praznik s Olafom“ koja se prikazuje isključivo uz Oskarom nagrađeni film „Zaleđeno kraljevstvo“ iz 2013. godine. U novoj avanturi, neodoljivo simpatični Olaf udružuje se sa Svenom u veseloj misiji traganja za najlepšim prazničnim običajem kako bi spasili prvi Božić svojim prijateljima. U sinhronizaciji ove nove divne avanture učestvovali su poznati glumci: Stefan Bundalo, Jelena Gavrilović, Andrijana Oliverić, Ivan Bosiljčić, Marko Gvero, dok su numere izvodili: Aleksandar Sedlar, Lejla Hot, Jelena Gavrilović i Ivan Bosiljčić.

Bioskopi Cineplexx potrudili su se da čaroliju predstojećih praznika i darivanja prenese na veliko platno, pa će tako najmlađi posetioci moći da uživaju u avanturama neodoljivog i dobro poznatog medvedića u filmu „Meda Pedignton 2“ koji nam pretpremijerno stiže ove subote, 2. decembra. Ko će pomoći Deda Mrazu da pripremi poklone za decu širom sveta kada vlada epidemija gripa i svi vilenjaci imaju ozbiljnu kijavicu? Nikola Kojo, Bojan Perić i pop pevačica Jelena Tomašević pozajmljuju glasove glavnim junacima porodične komedije „Deda Mraz i kompanija“ koja će se na repertoaru naći od četvrtka 7. decembra.

Najiščekivanji film ove godine i svakako najuspešnija filmska franšiza ikada „Star Wars“, dolazi na veliko platno bioskopa Cineplexx osmim nastavkom ovog svojevrsnog fenomena pop kulture pod nazivom „Star Wars: Poslednji Džedaji“ i premijerno će biti prikazan 13. decembra. Ne propustite nastavak sage o Skajvokerima i pridružite se galaktičkim legendama u epskoj avanturi koja će vam otkriti drevne misterije Sile i šokantne detalje iz prošlosti. I u ovoj epizodi ponovo ćemo gledati Marka Hamila, Keri Fišer, Adama Drajvera, Dejzi Ridli, Džona Bojegu, Oskara Ajzaka, Lupitu Njongo, Gvendolin Kristi i Endija Serkisa. Novi članovi ekipe uključuju oskarovca Benisija Del Tora, nominovanu za Oskara Loru Dern i talentovanu novu nadu Keli Mari Tren.

Od reditelja Karlosa Sandane koji je publici podario hitove „Rio“ i „Ledeno doba“, stiže „Ferdinand“, film o velikom biku sa još većim srcem koji bi radije mirisao cveće po ceo dan, nego ulazio u borbu sa toreadorima. Glas ovom junaku pozajmio je mladi glumac Aleksandar Radojičić, koji se odlično snašao u ovoj ulozi. Bika Ferdinanda pamte svi koji su odrastali osamdesetih i ranije, a šta ja sa njim danas? Nakon što su ga ljudi pogrešno doživeli kao jednu razuzdanu zver, Ferdinanda zarobljavaju i odvode od kuće. Odlučan da se vrati svojoj porodici, on okuplja tim krajnjih suprotnosti i kreće na neverovatnu avanturu. Pretpremijerno prikazivanje filma „Ferdinand“ počinje 14. decembra.

Da na pravi način ispratimo pravu i dočekamo Novu Godinu, od 28. decembra na repertoaru će se pretpremijerno naći animirani film „Koko“, raskošna priča o nastojanju jednog dečaka da dokaže svoj muzički talenat. Usled niza misterioznih događaja, Migel će se naći u zadivljujućoj, šarenoj Zemlji mrtvih. Usput upoznaje šarmantnog prevaranta i zajedno kreću na uzbudljivo putovanje ne bi li saznali tajnu Migelove porodične istorije.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila