•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stigao prvi trailer za 'Early Man'

Nick Park, autor urnebesnih animiranih likova Wallacea i Gromita, uskoro će predstaviti i svoj novi film Early Man, rađen u istom stilu stop animacije kao i Wallace i Gromit.

Priča filma Early Man donosi nam pećinskog čoveka Duga (Eddie Redmayne), koji živi srećan, ali jednostavan život u svojoj maloj zajednici u Kamenom dobu, koju još čine Treebor (Richard Ayoade), poglavica Bobnar (Timothy Spall) i Barry (Mark Williams). Ali njihov svet, koji Dug silno želi da proširi, okrenut je naglavačke kada se pojave neki neočekivani ljudi.

Predvođeni Lordom Noothom (Tom Hiddleston), ovi uljezi iz Bronzanog doba puno su razvijeniji od naših jednostavnih junaka i odlučni su u preuzimanju njihovog područja. Situacija izgleda dosta beznadežno, ali će Dug učiniti sve što može kako bi spasio svoj dom.

Maisie Williams i Johnny Vegas takođe pozajmljuju svoje glasove likovima ove urnebesne avanture.

Film kreće sa distribucijom u Velikoj Britaniji krajem januara, nakon čega će se prikazivati i u drugim državama.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu