•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Meryl Streep i Tom Hanks u novom filmu Stevena Spielberga

Stigao je prvi trailer za novi film Stevena Spielberga, dramu The Post koja govori o tajnim dokumentima iz Pentagona.

Prisećajući se istinite priče o Washington Postu iz 1971. godine i njihovoj pravnoj borbi da objave inkriminirajuće tajne dokumente o Vijetnamskom ratu koji otkrivaju vladino zataškavanje istine, trailer nam otkriva šta je sve bilo na kocki.

Tom Hanks nalazi se u ulozi urednika Posta Bena Bradleeja, dok je Meryl Streep izdavačica Kay Graham. Oni predvode glumačku ekipu koju popunjavaju Carrie Coon, Bob Odenkirk, Sarah Paulson i Zach Woods, koji se nalazi u ulozi Daniela Ellsberga, vojnog uzbunjivača koji je optužen za zaveru i špijuniranje radi deljenja dokumenata.

Scenario za film potpisuju Liz Hannah i Josh Singer, a film se u limitiranom izdanju u bioskopima očekuje krajem decembra, ali samo u SAD-u, kako bi mogao da učestvuje u svim dodelama nagrada početkom godine. U bioskopsku distribuciju širom sveta kreće sredinom januara.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu