•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ženski provod uz nastavak komedije 'Opasne mame'

Drage dame, da li ste spremne za nastavak hit komedije „Opasne mame“? Pridružite nam se na Ladies night događaju 9. novembra od 20 časova u bioskopu Cineplexx Niš i uz super poklone i specijalan programpre filma pogledajte neverovatne „Opasne mame 2: Božić“! Karte su već u prodaji na blagajnama bioskopa.

Zagrizite trenutak i uživajte u punom ukusu prirode i suvomesnatim proizvodima kompanije Zlatiborac pre početka filma u bioskopu Cineplexx Niš, dok će vaše raspoloženje podgrejati ledeno hladan Jägermeister. Najsrećnije posetioce bioskopa Cineplexx Niš obradovaćemo vaučerima za šišanje, feniranje i raznovrsne kozmetičke tretmane u salonu Vogue plus.

Nemojte se iznenaditi ukoliko najavu događaja čujete preko naših medijskih partnera radio S stanice ili Lepota i zdravlje portala, jer vas pozivamo na specijalan događaj i veliki bioskopski hit, u kome ćete zagarantovano uživati!

I to nije sve! Za odličnu atmosferu će se pobrinuti i neverovatni momci u kostimima Deda Mraza. Slikajte se sa njima u našem bioskopu, podelite svoju fotografiju na fejsbuk ili instagram profilu uz hashtag #CineplexxOpasnaMama i „najopasniju“ damu nagrađujemo specijalnim poklonom!

Mila Kunis, Kristen Bel i Ketrin Han repriziraju svoje uloge u komediji smeštenoj u dobrostojeće čikaško predgrađe kojim vladaju supermame, koje odlučuju o tome šta je prihvatljivo ponašanje, a šta nije. Veseli trojac će se ovoga puta suočiti sa stresom koji sa sobom donose praznici s porodicom. Ekipi se pridružuju i Suzan Sarandon koja će glumiti Karlinu majku (Han), Kristina Baranski Ejminu (Kunis), a Čeril Hajns Kikinu majku (Bel). Ovu neverovatnu komediju su napisali i režirali Džon Lukas i Skot Mur, odgovorni za kultnu komediju „Mamurluk“.

Da li ste spremni? Ulaznice za Ladies night i film „Opasne mame 2: Božić” su u prodaji, sve informacije možete naći na sajtu www.cineplexx.rs.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu